Detta är riktigt klassisk husmanskost och min barndomsfavorit, inte alls komplicerad och tusen gånger bättre än såserna på burk! Du kan lägga till vad du vill för att göra din egen twist på såsen, tex dill, pepparrot eller citron
Feb. 22, 2023
1 burk fiskbullar i buljong
Några msk mjöl
Mjölk
2 ägg
Vitpeppar
Salt
Smör
Hård koka äggen
Gör en bechamelsås genom att du smälter smör i en panna, och har i mjöl och vispar runt med en visp så att det inte blir klumpar, sen håller du i mjölk lite i taget dels för att undvika klumpar med och för att få den konsistens du vill ha.
När du är nöjd med hur såsen blev kan du ha i salt och vitpeppar efter smak
Häll av buljongen från fiskbullarna och vänd i såsen, skala dem nu hårdkokta äggen och häcka till mindre bitar och rör i med såsen och fiskbullarna
Serveras till potatis och kokta grönsaker Klart!✨