Det här blev farligt gott! 🤤 Vispad mascarpone med vanilj, jordgubbar, grädde och smulade Biscoff-kakor 😍 Snabbt, enkelt och gott! 👏🏻
Original recept från www.instagram.com
July 16, 2025
1.5 dl vispgrädde
250 g färska jordgubbar
1 msk florsocker
1 pkt biscoff kakor (250 g)
1 tsk vaniljsocker
250 g mascarpone
Lite mynta
Blanda mascarpone, vaniljsocker och florsocker i en skål. Vispa lite lätt med en elvisp.
Vispa grädden fluffig.
Skölj och dela jordgubbarna i kvartar.
Lägg kakorna i en påse och banka försiktigt sönder dem med t.ex. en brödkavel tills det blivit smulor.
Ta fram 4 vackra glas och fördela lite kaksmulor i botten. Varva sedan med marscarponekräm, jordgubbar, grädde och resten av kaksmulorna. Gör 3 lager.
Toppa med lite mynta, ät och njut!