3 st laxfiléer
1 tsk curry
0.5 tsk gurkmeja
0.5 tsk chilipulver
Salt & peppar
3 msk currypasta
1 burk kokosmjölk
0.5 tsk fisksås
1 tsk soja
1 st schalottenlök
1 st pak chio
Börja med att krydda 3 st laxfiléer med 1 tsk curry, 1/2 tsk gurkmeja, 1/2 tsk chilipulver och salt och peppar.
Fräs på laxen i olja tills den får fin färg, hacka sedan upp en schalottenlök och en pak choi.
Lägg laxen åt sidan.
Fräs sedan på 3 msk gul currypasta, tillsätt grönsakerna och häll över en burk kokosmjölk, tillsätt grädde om ni vill ha mer sås.
Smaksätt med 1/2 tsk fisksås, 1 tsk japansk soja.
Lägg tillbaka laxen och låt puttra någon minut.
Servera med ris