Lövbiffswok med krispiga grönsaker

Jag älskar att äta olika typer av wok. Något protein tillsammans med krispiga grönsaker oh goda kryddor. Mums! Ofta gör vi med kyckling men denna gång blev det lövbiffswok och det blev så gott. Jag la köttet i marinad medan jag förberedda alla grönsaker. Den gjord jag med soja, vitlök, chili, ingefära, lime och sesamolja. Jag älskar de smakerna ihop och det kan inte bli fel. Perfekt att ge köttet god smak. Och så serverade vi det med ris. Du kan byta ut till de grönsaker du gillar bäst. Denna gång valde jag broccoli, morot, lök, pak choi och paprika. Så gott!

Original recept från sandracallermo.se

Sandra Callermo

March 13, 2022

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.