Churros har vi säkert alla smakat på ett par gånger. Kanske till och med har gjort egna. Men har ni någonsin gjort dem på en gnocchi? Det går som en blixt så är dem klara. En riktigt god genväg till en klassisk churro.
Original recept från www.instagram.com
June 3, 2025
Gnocchi (färska potatisgnocchi)
Smör (ca 2–3 msk)
Kanel (1 tsk eller efter smak)
Strösocker (ca 2 msk eller efter smak)
Ha ner gnocchi i en skål.
Smält smör på medelvärme och ha sedan ner smöret i din skål med gnocchi. Ta inte för mycket, bara så att alla gnocchis kan få en lätt smörig yta. Blanda i ca en tsk kanel och rör om.
Lägg ner gnocchin i airfryer på 200 grader tills gyllene och fått en lätt krispig yta.
Blanda kanel och socker i en skål, häll ner kanel och sockerblandningen och rör runt så att gnocchin täcks jämnt.
Servera direkt, gärna med en klick nutella eller bara som de är!