2 st ark med stora smördegsplattor
Marsanpulver (ej kokbar)
4 dl vispgrädde
Färska bär
Florsocker
1. Ställ ugnen på 200 grader.
2. Börja med att rulla ut ett ark i en bakplåtsklädd ugnsform. Och skjuts in i ugnen i 15-18 minuter eller tills smördegen är gyllene.
3. Under tiden rör du ihop vaniljkrämen. Jag hade cirka 7 dl mjölk med 12-14 msk marsanpulver. Prova er fram till önskad konsistens (det tar en liten stund för krämen att stelna, så ta lite i taget).
4. Ta ut smördegen och låt svalna, så gör du samma sak med den andra smördegesplattan. Skjuts in i ugnen tills den blir gyllene och sen ut.
När den första smördegen svalnat så breder du ut vaniljkrämen. Vispa grädden fluffig.
Toppa med den svala smördegen, fördela ut grädden.
Strö över bären och pudra över florsocker.