3 dl vetemjöl
125 g smör
2 - 3 msk kallt vatten
1 st grillad kyckling
1 st gul lök
3 dl skuren vitkål
1 tsk salt
1 st påse taco-kryddmix
1 st liten burk créme fraiche
1 dl grädde
1 st smör/olja att fräsa lök och vitkål i
150 g riven gratängost
Sätt ugnen på 200 C.
Arbeta ihop degen och ställ den svalt en stund.
Skär lök och vitkål i centimeterstora bitar och fräs tills det mjuknar. Tillsätt den i små bitar delade kycklingen, kryddor, créme fraiche och grädde. Rör om och låt puttra en stund.
Tryck ut pajdegen i formen (ca 25 cm i diameter) och förgrädda ca 10 min. Häll i kycklingröran och strö över osten.
Grädda i 225 grader i ca 25 min.
Servera med en god sallad till.