4 port Ca 500g vitkål, spetskål eller rödkål 2 morötter 1 dl solrosfrön Dressing 0,5 dl olja 2-3 msk vinäger 1 tsk flytande honung 1 tsk skånsk senap grov 1 tsk salt Nymalen svartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i botten på salladsskålen. Finstrimla kålen, riv morötterna grovt. Rosta solrosorna i en torr stekpanna. Blanda ihop allt med dressingen. Njut!
Original recept från www.instagram.com
April 6, 2025
500 g vitkål, spetskål eller rödkål
2 st morötter
1 dl solrosfrön
0.5 dl olja
2 - 3 msk vinäger
1 tsk flytande honung
1 tsk skånsk senap grov
1 tsk salt
Nymalen svartpeppar
Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i botten på salladsskålen.
Finstrimla kålen, riv morötterna grovt.
Rosta solrosorna i en torr stekpanna.
Blanda ihop allt med dressingen. Njut!