Hemma hos oss äts det burgare året om. Denna gång blev det extra goda toppings och jag älskar att man kan variera i oändlighet! Så denna hamburgare med soltorkad tomat, fetaost, rödlök och kaprismajonäs kan absolut göras igen. Så mycket smaker och riktigt mumsigt!
Original recept från sandracallermo.se
Jan. 18, 2023
4 st hamburgare
4 st hamburgerbröd
12 st soltorkade tomater
150 g fetaost
Romansallad
Tomat
Rödlök
Kaprismajonäs
Strimla soltorkade tomater och skär fetaosten i skivor. Skiva tomat och riv salladsbladen i lagom storlek. Skala och strimla rödlök.
Grilla eller stek hamburgare så de får fin yta och är rosa i mitten. Avsluta gärna med att steka/grilla bröden så de får lite färg.
Servera hamburgarna med soltorkade tomater, fetaost, lök, tomat, sallad och kaprismajonäs.
Servera gärna med pommes eller annat tillbehör.