Lätt som en plätt att baka! Perfekt till påskfikat! Så goda delicatobollar 🤩😍 Du bör testa! Tack för att du trycker ❤️ Följ @barrgatansbakstuga för mer recept 🙏
Original recept från www.instagram.com
March 29, 2025
150 g smör
1.5 dl socker
4 dl havregryn
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
3 msk kokat kaffe
50 g marabou choklad (att ha i smeten)
150 g mörk choklad (som överdrag)
Färgglatt strössel
Smält mjölkchokladen över ett vattnet bad el i micron och låt stå.
Mixa havregryn, socker och vaniljsocker i en matberedare.
Blanda sedan i dom andra ingredienserna.
Blanda sist i den smälta mjölkchokladen i smeten.
Ställ in smeten i kylskåpet minst 1 timme så dom får stelna och bli kalla.
Doppa dom sedan i den mörka chokladen som du smält i micron eller över ett vattenbad.
Strö sedan på strössel.
Ställ dom sedan i kylen nån timme! Lycka till!