Original recept från matinspo.se av Emilia
Jan. 10, 2023
Kycklinglårfilé: 400 g
Tomatpure: 1 msk
Vitlöksklyftor: 1 st
Kinesisk soya: 1 tsk
Japansk soya: 1 msk
Sriracha: 1 msk
Rapsolja: 1 msk
Sweet chili sås: 1 dl
Majonnäs: 2.5 dl
Gurka: 0.5 st
Körsbärstomater: 10 st
Sallad: 8 blad
Fryst mango: 3 dl
Libabröd: 4 st
Blanda ihop alla ingredienser till marinaden. Tärna kyckligen och blanda ihop den med marinaden. Låt den marinera medan du förbereder resten (eller längre om du har tid). Stek sedan kycklingen på i olja på medelvärme till den är genomstekt och har fått fin färg.
Blanda ihop majonnäsen och sweeet chilisåsen.
Tina mangon, skiva gurkan och tomaterna.
Placera salladsblad, kycklingbitar, gurka, tomater, mango och dressing i ett liba bröd. Rulla ihop och avnjut direkt!