Vilken pangmiddag! Denna måste ni prova 🥰
Jan. 8, 2023
300 g rostasfilé
150 g champinjoner
1 schalottenlök
Olja till stekning
4 dl grädde
1 näve ruccola
1 tsk kalvfond
1 tsk japansk soja
0.5 tsk kinesisk soja
1 tsk chilipulver
1 tsk persilja
Salt & peppar
300 g pasta
2 vitlöksklyftor
0.5 dl parmesan
Börja med att finhacka schalottenlöken och skiva upp champinjoner
Krydda sedan köttet m salt & peppar och stek på hög värme i olja tills det får en fin yta
Låt det gå till ca 51 grader i ugn
Stek svampen på hög värme tills den får lite yta, salta & peppra
Sänk värmen och tillsätt löken och vitlöken
Häll ned grädden och tillsätt soja & fond, krydda med chili och persilja
Koka upp pastan
Låt såsen puttra
Tillsätt pastan i såsen och häll ned ruccola och parmesan
Skiva upp köttet och servera ovanpå pastan