Oootroligt! 😍😍
Original recept från www.instagram.com
March 3, 2025
1.5 dl majonnäs
1.5 msk bostongurka
1.5 msk finhackad kapris
0.5 dl finhackad dill
1 tsk spad från kaprisburken
500 g lubb, skuren i lagom bitar och avtorkad med hushållspapper
2 dl vetemjöl
3 dl corona (öl)
1 st ägg
0.5 msk paprikapulver
0.5 msk lökpulver
0.5 msk vitlökspulver
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
Pommes
Citronklyftor
Finhackad bladpersilja
Blanda allt till såsen i en skål.
Fisken: Blanda torra ingredienser i en bunke och vispa sedan i öl och ägg.
Lägg i fisken och fritera därefter på 180C° tills frasigt och gyllenbrunt.
Tillbehör: Nyfriterade pommes kastade i salt och finhackad bladpersilja.
Ät och njut!