800 g lövbiff
200 g fÀrskost med vitlökssmak
1 st gul lök (finhackad)
250 g champinjoner (skivade)
3 st vitlöksklyftor (finhackade eller pressade)
5 dl vispgrÀdde
2 msk kalvfond
2 msk persilja (finhackad)
Salt och peppar efter smak
Olivolja eller smör för stekning
Bred ut ett lager av fÀrskost med vitlökssmak pÄ varje lövbiff. Rulla ihop dem ordentligt. Hetta upp olivolja eller smör i en stekpanna pÄ medelhög vÀrme. LÀgg i lövbiffsrulladerna med skarven nerÄt och stek dem i ca 3-4 minuter per sida tills de fÄr en fin gyllenbrun yta. Ta upp rulladerna och lÀgg Ät sidan.
I samma panna, tillsÀtt eventuellt lite mer olja eller smör om det behövs. Stek den hackade gula löken och vitlöken tills de blir mjuka och lÀtt gyllenbruna. LÀgg i de skivade champinjonerna och stek i ytterligare 5-7 minuter tills svampen slÀpper vÀtska och den mesta vÀtskan har försvunnit.
HÀll i vispgrÀdden, tillsÀtt kalvfond och persilja. Rör om och lÄt sÄsen koka upp. SÀnk vÀrmen och lÄt den sjuda i 5-10 minuter tills sÄsen tjocknar nÄgot. Smaka av med salt och peppar.
LÀgg tillbaka lövbiffsrulladerna i pannan med sÄsen och lÄt dem koka i sÄsen i ytterligare 5 minuter sÄ att de blir genomvarma och fÄr ta smak av sÄsen.