4 kycklingbröstfilér eller innerfiléer
2 dl vetemjöl
2 Àgg
2 dl panko
Rapsolja
Salt & peppar
1 dl majonÀs
2 sardelfiléer
1 vitlöksklyfta, finriven
Citronsaft
40 g kapris
1 msk dijonsenap
1 dl parmesan, finriven
1 msk olivolja
Romansallad
Salt & peppar
4 skivor levain
Banka ut kycklingen, salta, peppra och panera sedan, först i mjöl, sedan Àgg och till slut panko. LÀgg över pÄ en plÄt och lÀgg in i kylskÄpet fram tills fritering
Blanda ihop dressingen, hacka ner salladen och blanda ihop
Fritera kycklingen i rapsolja, cirka 180 grader. LÀgg över pÄ hushÄllspapper och lÄt rinna av, salta direkt
Smörstek brödet gyllenbrunt i smör pĂ„ medelhög vĂ€rme. Bygg ihop mackan, toppa med finriven parmesan, servera och njut!đ