300 g bucatini pasta
1 halloumibit
2 pressade vitlöksklyftor
1 liten chili
3.5 dl grädde
1 näve bladspenat
1 tsk grillkrydda
1 tsk paprikapulver
1 tsk persilja
Salt & peppar
Honung att ringla
Smör till stekning
Parmesan till garnering
Börja med att hacka upp en halloumi i tärningar
Fräs halloumi i smör på hög värme, krydda med grillkrydda, paprikapulver, ringla över honung och tillsätt en liten finhackad chili
Lägg halloumin åt sidan när den fått fin färg
Fräs på vitlöken och tillsätt grädden
Koka upp pastan
Krydda såsen med persiljan, paprikapulver samt salt & peppar
Tillsätt en näve spenat, låt såsen puttra
Häll ned pastan i såsen och låt det kräma ihop sig
Tillsätt halloumin, servera med riven parmesan och njut