300 g lövbiff
1 tsk torkad mynta
1 msk chilisås
1 msk sesamolja
1 1/2 msk farinsocker
2 msk fisksås
1 st citrongräs
2 msk vitlök
1 st schalottenlök
Svartpeppar
Rapsolja till stekningen
1 block glasnudlar
1 msk fryst röd chili
1 stor vitlöksklyfta
1 st lime (saften)
1 msk farinsocker
2 msk fisksås
1 tsk japansk soja
3/4 dl vatten
4 msk vitvinsvinäger
2 msk strösocker
1 tsk salt
1 tsk gochujang
1/2 burk smetana
Gurka
Jordnötter
Salladslök
Japansk soja
Marinerat kött: Dela citrongräset på hälften och tryck till med en kniv. Blanda alla ingredienser i en bunke. Strimla lövbiffen och lägg i marinaden. Låt stå i 1 timme. Stek sedan i rapsolja.
Picklad morot: Skala och strimla sedan moroten i tunna längder. Blanda alla ingredienser och låt stå i minst 30 minuter.
Marinad till nudlarna: Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Koka glasnudlarna enligt förpackningen. Lägg sedan nudlarna i marinaden.
Chilisås: Blanda smetanan och gochujang i en skål.
Tillbehör: Hacka salladslöken. Gröp ur gurkans mitt och skär i halvmånar.
Servera med jordnötter och japansk soja.