Superenkel och god pasta med smarrigt tillbehör 🥰
Dec. 10, 2022
250 g kluvna champinjoner
2 st pressade vitlöksklyftor
Smör till stekning
200 g färskost med tryffel
1 tsk japansk soja
1 tsk kinesisk soja
4 dl grädde
0.5 tsk tryffelolja
400 g pasta
1.5 dl riven parmesan
Salt & peppar
Ruccola att garnera med
1 st skivad baguette/limpa
0.5 dl flytande smör
1 msk persillade
2 st pressade vitlöksklyftor
1 tsk persilja
1 dl riven parmesan
Börja med att fräsa dina champinjoner i smör tills de får fin färg
Tillsätt sedan vitlöken och din färskost, låt denna smälta ner
Koka upp pastan
Häll ned båda sorters soja i såsen och rör om
Tillsätt grädden och smaksätt med tryffelolja och salt & peppar efter smak. Låt puttra
Skiva upp ditt bröd och rör ihop smöret med alla kryddor, riv över parmesan och grädda på grill tills den får fin färg
Tillsätt den kokta pastan i såsen och riv med parmesan
Servera med ruccola och njut!