Alltså pulled oumph är såå gott och passar perfekt som ersättning till kött! Den här woken blev OTROLIG! Detta recept är med nudlar men man kan äta ris till om man hellre vill det!
Dec. 4, 2022
250 g risnudlar
1 paprika
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
4 cm ingefära
0.5 chili
1 burk bambuskott
1 msk matolja
1 pkt pulled oumph chunks (naturella)
1 - 2 msk japansk soja
1 - 2 msk honung
0.5 - 1 msk röd curry
Salt
0.5 dl hoisinsås
Förväll bambuskotten i några minuter. Häll olja i en stor stekpanna/wokpanna och häll ner riven vitlök, ingefära och hackad chili. Fräs på ganska hög värme och lägg i oumphen.
Skär lök och paprika i bitar. När oumphen har fått en yta, lägg i lök, paprika och bambuskott. Häll på soja, honung, hoisinsås, lite salt och curry. Rör om och smaka av.
Låt woken fräsa medan du kokar nudlarna. När grönsakerna har blivit mjuka, lägg ner risnudlarna och rör om. Klart!