Har du ädelost i kylskåpet? Kanske var så att pepparkakorna tog slut men inte ädelosten? Isåfall ska du spara detta receptet! Tänk dig en otroligt krämig pasta med ädelostsås full av kyckling och bacon toppad med persilja och valnötter. Så himla gott!
Dec. 2, 2022
400 st grillad kycklingfile
140g bacon
1 st röd lök
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
Ca 100g ädelost
Persilja
Valnötter
Hacka rödlöken. Hetta upp en stekpanna och klicka i en klick smör. Stek löken mjuk och lägg över på ett fat.
Skiva baconet och lägg i stekpannan. Stek knaprig.
Skiva kycklingen och lägg tillsammans med löken i samma stekpanna som baconet. Häll över grädden och rör i crème fraiche. Låt koka upp och smula i ädelosten.
Rör runt till osten smält. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt pasta och toppa med hackad persilja och valnötter. NJUT!