Enkla frallor utan mjölk och gluten

När vi äter soppa här hemma så har vi alltid mjukt bröd till och visst är det extra lyxigt när det är hembakt. Denna gång hade jag varken så mycket tid eller jäst hemma så det fick bli jäsfria bröd. Jag gillar att använda olika sorters glutenfritt mjöl när jag baka glutenfritt bröd. De här frallorna blev väldigt goda och om du inte har just dessa mjölsorter hemma kan du testa att byta ut de till andra sorter. De här bröden blev matiga, saftiga och så goda så jag kan varmt rekommendera de. Detta recept blir 6-8 frallor. Perfekt att göra iordning degen och låta den svälla innan middagslagningen. Och medan soppan kokar på spisen kan du grädda dessa i ugnen. Eller så bakar du dessa till helgfrukosten, också lyxigt ju! Så här har du mina enkla frallor utan mjölk och gluten. Hoppas det ska smaka 🙂

Original recept från sandracallermo.se

Sandra Callermo

Jan. 27, 2022

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.