250 g digestivekex
100 g smält smör
Fyllning 1:
400 g philadelfiaost
200 g hallon
3 st ägg
1.25 dl strösocker
Fyllning 2:
3 dl creme fraiche
3 msk strösocker
1 msk vaniljsocker
Börja med botten. Krossa digestivekexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut degen i en rund form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen på 180 grader i ca 5-10 minuter.
Blanda ihop ingredienserna till fyllning 1 i en matberedare eller med stavmixer. Kör till en jämn smet och häll i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i 180 grader, ca 25-30 minuter.
Rör ihop ingredienserna till fyllning 2 och bred på kakan. Grädda ytterligare 5-10 minuter.
Låt svalna helt innan servering. Låt gärna stå i kylskåp över natten. Servera med hallon.