ROSTAD GRÖNKÅLSSALLAD - med kyckling, ädelost och smörstekta päron

Julhelgen handlar om att samlas kring god mat och fina stunder. Den här salladen är perfekt för att bryta av mot de tyngre julrätterna men ändå behålla den festliga känslan! Med rostad grönkål, smörstekta päron, valnötter och granatäpple får du både krisp och sötma, medan ädelost och grillad kyckling ger den ett djup och proteinrikt innehåll. Dressingen är pricken över i:et – en perfekt balans av sötma och syra. Självklart går den att göra vegetarisk, bara skippa kycklingen. Lägg till den på julbordet, som en lättare lunch eller varför inte till nyårsmenyn? ✨

Original recept från www.instagram.com

Nadia Rangsjö

Dec. 25, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.