15 scampi
2 dl salladslök strimlad
2 tsk olja
2 tsk smör
4 ägg
5 dl lactosfri grädde
1 dl vatten
Panna 1️⃣ Fräs salladslök I olja. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Häll sedan över det vispade äggen över löken.
Stek sedan omeletten så den stagnerar. Blir fyllig. Stick lite i den under stekningen så smeten rinner ned från mitten ut på sidorna.
Lägg över ena sidan över den andra så omeletten blir dubbel.
Panna 2️⃣ Värm pressad vitlök försiktigt först i smör och lite olja. Avlägsna skalet på Scampin och skölj i sil. Torka dem torra i hushållspapper. Stek sedan Scampin i medel värme. Häll i vatten och grädde. Krydda med Chiliflarn och flingsalt. Låt sjuda i ca 10min.
Lägg upp omeletten på valfri tallrik och fördela Scampi röran ovanpå.Garnera med färsk dill och Körsbärstomater.