Ca 30 minuter

Ugnsbakad torsk med äggsallad och stekt blomkål

Förra veckan såg bättre hälften på @nyhetsmorgon när Tommy Myllymäki lagade en fiskrätt och hon ropade detta vill jag att du lagar... Och självklart gör jag ju som hon vill... Så igår blev det just Ugnsbakad torsk med äggsallad och stekt blomkål som veckans firre , eller lördagsfirren. Eftersom vi ifredags var bortbjudna till @missdaisy_sweden och vänner för en trevlig kväll med god mat, härligt sällskap, quiz och underhållning 😀 Hursomhelst är detta en rätt som kombinerar enkelhet med elegans, och den är perfekt för både vardag och fest. Inspirerad av @tommymyllymaki och recept från @recept.se erbjuder denna måltid en härlig balans mellan smaker och texturer.

Original recept från www.instagram.com

Christer Gustafsson

Nov. 25, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.