1 pkt valfria nudlar
300 g kyckling eller vegetarisk oumph
1 - 2 morötter
1 burk wokgrönsaker på burk eller frysta
2 vitlöksklyftor
1 msk japansk soja
0.5 tsk honung
3 cm ingefära
Salt
Rapsolja
0.5 dl hoisinsås
Riv ner vitlöken och ingefäran i en stekpanna med olja i botten. Stek kycklingen i bitar tills den fått färg. Koka nudlarna och låt stå på sidan.
När kycklingen har fått färg, lägg ner wokgrönsakerna och moroten som du skär i tunna strimlor. Stek på hög värme tills det har blivit mjukt, häll på lite vatten om grönsakerna inte mjuknar.
Häll på hoisinsåsen, ca hälften av sojan och honungen och salta lite. När allt har puttrat en stund, lägg ner nudlarna och rör runt dem i woken. Häll på lite mer soja och smaka av nudlarna. Häll på mer salt eller honung om det smakar för lite. Klart!