Sticky Tofu - Gochujang & Misoglaze

Jag letar alltid sätt att lyfta in fler hållbara råvaror i min matlagning. Dels genom att ta tillvara på säsongens grönsaker och minimera matsvinn. Av den anledningen har jag alltid minst ett paket tofu i kylen. Det är en bra källa till protein, har en lång hållbarhet och går att variera i oändlighet - dessutom har tofu en självklar plats i det asiatiska köket. Min favorit är helt klart den naturella fasta tofun från Yipin som är kanongod att dränka i en smakrik marinad och rosta i ugnen! Som i det här receptet på pimpade snabbnudlar med sticky tofu - snabbt, billigt och framförallt GOTT! Tips bryt sönder tofun för en större och bättre yta för marinaden att fästa = mer smak! 👌🏼

Original recept från www.instagram.com

Josefine Freij

Nov. 17, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.