Ca 45 minuter

Kryddiga kycklingfärsbiffar med ajvaryoghurt

Vad sägs om smarika biffar gjorda på kycklingfärs och smaksatta med rökt paprika, vitlök sambal oelek och spiskummin. Serveras med en fräsch ajvaryoghurt, klyftpotatis som jag tillagade i aifryern och en sallad. Smidigt med både kycklingbiffar och potatis som ”lagar sig själva” i ugn/aifryer så man hinner diska och plocka undan innan middagen. Min variant av ett Ica-recept där jag bl.a. lagt till ett ägg + vanlig paprika i smeten, kör grekisk yoghurt istället för matyoghurt och låter dem bli färdiga i ugnen.

Original recept från www.ica.se av ICA Köket

Sophie ”Fia” Vildahl

Nov. 12, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.