Ser ni salladen på toppen av detta köpta kebabspett? Samma sallad som ni ser nere i högra hörnet, eller i vänster hörnet på andra bilden. Detta är en så otroligt god och fräsch sallad som är väldigt vanlig i Tunisien. Tycker man om tabbouleh så kommer man älska denna salladen. Hemligheten är kombinationen mellan myntan, äpplet och citronen. Blanda i bulgur eller sallad så har du en toppen lunch, eller servera vid sidan av en nordafrikanska eller indisk gryta. Vill man har mer så dubblar man bara receptet. Spara och laga!
Oct. 22, 2022
1 st äpple
½ gurka
1 st tomat
1 st röd paprika
½ gul lök
1 tsk torkad mynta
½ citron
Olivolia
Salt peppar
Tärna gurka, äpple, tomat och paprika. Hacka löken fint. Blanda samman grönsakerna och pressa citronen över. Ringla lite olivolja på toppen och salta och peppra. Blanda samman med den torkade myntan och servera.