Enkel och fräsch bowl med ris och surimi! Använd de grönsaker som finns hemma.
Jan. 31, 2023
0.5 pkt surimi
5 - 10 cm gurka
1 st morot
100 g champinjoner
Teriakymarinad
1 st avokado
2 msk sushismaksättning
Sesamfrön
2 portioner sushiris
Sriracha
4 msk majonnäs
Limesaft
Koka sushiriset enligt förpackningen. Blanda ihop srirachamayyo.
Riv moroten och blanda med sushismaksättningen. Låt stå i kyl till serveringen.
Dela champinjonerna i kvartar. Stek hårt och tillsätt teriakymarinad i slutet av stekningen.
Dra isär surimin i smala strimlor, dela på mitten. Skär gurkan och avokadon i tunna skivor.
Blanda riset med sushismaksättning. Lägg upp i skålar och toppa med alla tillbehör. Strö sesamfrön över avokadon. Servera!