God & krämig pestopasta med haricot verts toppad med halloumi, parmesan & pistaschnötter. Så gott och så enkelt och omöjligt att misslyckas med fantastiskt god Al Bronzo pasta @barilla och deras Pesto Genovese 👌🏻
Original recept från www.instagram.com
Oct. 24, 2024
400 g al bronzo pasta
150 g haricot verts, ansade och delade i 3
400 g halloumi eller grillost
180 g pesto genovese
2 st vitlöksklyftor, pressade
2.5 dl matlagningsgrädde
Salt & peppar
Parmesan
Pistaschnötter
Skiva och stek halloumin, tärna sedan i ca 6 bitar per skiva.
Koka pastan enligt instruktionerna.
Koka ihop grädde, pesto & vitlök. Smaka av med salt & peppar + ev en skvätt citron.
Låt pastan & bönorna rinna av och häll tillbaka i kastrullen. Häll över såsen och blanda väl.
Lägg upp på en talrik och toppa med hallonet, riven parmesan och några hackade pistaschnötter.