Ca 30 minuter

Fläskfilégratäng med ris och soltorkad tomat

Allt-i-ett-gratänger är aldrig fel! Så nu är det dags för ännu ett recept och denna gång blir det med fläskfilé, brysselkål och soltorkad tomat. Och så ris i botten. Ett enkelt sätt att laga mat och perfekt att allt tillagas samtidigt i ugnen. Om det är någon komponent du inte gillar eller har hemma kan du såklart byta ut t ex brysselkål mot broccoli, paprika eller annat. Och önskar du inte göra mjölkfritt går det såklart utmärkt med vanlig créme fraiche, grädde och ost. Hoppas ni ska gilla denna fläskfilégratäng med ris!

Original recept från sandracallermo.se av Sandra Callermo

Sandra Callermo

July 23, 2023

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.